Home » Nekategorizirano » Župan Tomašević darivao štićenike Centra za pružanje usluga u zajednici Lipik

Župan Tomašević darivao štićenike Centra za pružanje usluga u zajednici Lipik

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević u utorak 18. prosinca boravio je u Gradu Lipiku te je tom prilikom posjetio, kao što je i obećao prilikom prethodnog posjeta, štićenike Centra za pružanje usluga u zajednici Lipik kojima je darovao dva bicikla te prigodne poklone.

U Centar za pružanje usluga u zajednici Lipik župan Alojz Tomašević je stigao u pratnji gradonačelnika Vinka Kasane, a ondje ih je dočekao ravnatelj Centra Ivan Pušćenik sa suradnicima.
Kao što sam rekao prije desetak dana kad sam bio ovdje u posjeti, danas sam ispunio obećanje i došao sam kako bi vam poklonio ova dva bicikla i darivao vas prigodnim poklonima.“, kazao je štićenicima Centra požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, poželjevši im sretne i blagoslovljene božićne i novogodišnje blagdane uz želje da im bude lijepo ovdje u Lipiku.

Župan Tomašević je i ovom prilikom iskazao punu potporu razvoju ove ustanove, kao i njezinoj ulozi u izgrađivanju mladih ljudi da postanu uspješni građani. Na pruženoj ruci suradnje i na tome što je prepoznao nastojanja i trud da se ova ustanova razvija i dalje, županu se zahvalio i ravnatelj Ivan Pušćenik. Gospodin Pušćenik je ovom prigodom ispričao i to da se prije posjete čuo sa županom Tomaševićem koji ga je upitao što je još, osim uobičajenih poklona, potrebno štićenicima centra. On mu je odgovorio kako bi im trebao jedan bicikl, a kao što smo vidjeli, župan je donio čak dva bicikla pa su mu se djelatnici i štićenici Centra još jednom iskreno zahvalili. Gradonačelnik Lipika Vinko Kasana također se zahvalio županu Tomaševiću na podršci budućem razvoju ove ustanove, napomenuvši kako iza Centra za pružanje usluga u zajednici stoje i Grad Lipik i Požeško-slavonska županija i Republika Hrvatska.

Izvor: www.compas.hr

Comments are closed.