Home » Poslovanje ustanove » Završeni glavni radovi na kući

Završeni glavni radovi na kući

 

završni-radovi-na-kući.jpeg

 

Završeni glavni radovi na kući

U Lipiku, Jadranska ulica 21 u kojoj će se provoditi

usluga organiziranog stanovanja u sveobuhvatnu podršku

 

Obavještavamo drage prijatelje, čitatelje naše Internetske stranice i našeg glasila „Lipko“ da je nakon izvršene kupovine nekretnine, točnije kuće u Lipiku, Jadranskoj ulici 21 započeo projekt uvođenja nove usluge organiziranog stanovanja uz sveobuhvatnu podršku. Kuća je otkupljen i uknjižena kao vlasništvo ustanove te su time mogli započeti radovi na njenom dovršetku izgradnje.

U ovom trenutku završeni su radovi na centralnom grijanju (gradski plin), postavljene su keramičke pločice u dvije kupaonice, hodnicima, stepeništu i kuhinju, preostaje još popločiti ulaz u kuću, što će biti napravljeno nakon postavljanje fasade. U sobama su postavljene podovi, točnije laminatne podloge zidovi su uredno okrečeni, potrebni su samo manji popravci.

Fasada dobro napreduje, postavljene su stiroporne ploče debljine 14 cm, te se kroz tjedan dana očekuje njen cjelokupni završetak. Do kraja rujna mjeseca, ako ne i prije kuća u Jadranskoj ulici biti će opremljena svim potrebitim namještajem i opremom, te spremna za otvorenje koje bi se trebalo dogoditi u prvim danim listopada mjeseca.

Nakon useljenja, preostaju nam radovi na uređenju dvorišta i na obnovi gospodarske zgrade u koju bi se trebali ugraditi dodatni sadržaji (veliki  boravka i igraonica, dodatna soba), te stavljanje u funkciju velikog vrta  na kojem bi djeca mogla uzgajati voće i povrće.

 

Ravnatelj

Goran Nikles, prof.

Comments are closed.