Home » Druženje » Odlazak drage kolegice

Odlazak drage kolegice

Nataša-prelazak-na-novo-radno-mjesto.jpeg

ODLAZAK DRAGE KOLEGICE, MEDICINSKE SESTRE
NATAŠE KLAIĆ NA NOVO RADNO MJESTO

Koristim priliku da čitatelje naše stranice, a uskoro i čitatelje našeg novog broja „Lipka“ obavijestim o odlasku naše drage kolegice, medicinske sestre NATAŠE KLAIĆ na novo radno mjesto u Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju Lipik.
Nataša je s nama u Domu, danas Centru za pružanje usluga u zajednici Lipik od samog početka obnove ustanove, davne 1994. godine. Slobodno možemo reći da je ona u potpunosti zadovoljila postavljeni postulat koji smo bili nametnuli na samom početku rada ustanove, da trebamo imati stručne, pouzdane i učinkovite radnike. Bilo je lijepo raditi i surađivati s njom. Svoj posao medicinske sestre u potpunosti i s puno odgovornosti obavljala je u godinama kad je ustanova brojala 50 korisnika i kad je njen posao bio prije svega zdravstveni.
Kako su se u Hrvatskoj događale brojne društvene promjene, tako se mijenjao i koncept rada naše ustanove, prihvaćanjem projekta deinstitucionalizacije i transformacije mijenjala se struktura korisnika. U ovom trenutku skrbimo za 50-ak korisnika, od kojih je svega njih osmero na smještaju, odnosno budućem organiziranom stanovanju uz sveobuhvatnu podršku. U takvim okolnosti njen rad bio je sve manje medicinski, a sve više odgajateljski i savjetodavni. Svjesna činjenice da njen posao u Centru polako postaje upitan, za sebe pronalazi najbolje rješenje i pronalazi posao u struci koji će je zasigurno ispunjavati srećom i zadovoljstvom .
Kako je u sebi oduvijek nosila dar za pomoć i razumijevanje drugih, a posebice djece, siguran sam da će takva biti i na novom radnom mjestu, kad će svoj dar dobrote podijeliti s onima kojima je to najpotrebnije. U našem Centru ostavila je neizbrisivi trag i teško će nam biti nadomjestit njen odlazak.
Stoga draga suradnice, prijateljice i kolegice smjelo koračaj dalje i od srca Ti zahvaljujemo na tvom iznimnom doprinosu u radu s našim korisnicima.

Ravnatelj
Goran Nikles, prof.

Comments are closed.