Home » Donacije » Realizacija donacije vaučera za kino predstave

Realizacija donacije vaučera za kino predstave

 

kino-predstava-imax.jpeg

Pri dolasku u Lipik, a poradi pružanja pomoći u kupovini nekretnine, točnije kuće za potrebe pružanja usluge organiziranog stanovanja uz sveobuhvatnu podršku, PRIVREDNA BANKA ZAGREB – CARD donirala je našoj ustanovi 20 vaučera, odnosno 40 kino karta za naše korisnike. Vaučeri su bili iskoristivi u svim kinima Cine Stara, a mi smo se odlučili za Cine Star Arena u Zagrebu.
Obzirom da nam je bio problem sve korisnike Centra odvesti u isto vrijeme u Zagreb ( najam autobusa) dogovorili smo da djeca kino predstave gledaju u grupama koristeći naša dva kombija. Prvu grupu djece činili su dva poludnevna boravka iz Poljane, drugu grupu djece činili su korisnici poludnevnog boravka iz Pakraca i Lipika, dok korisnicima iz smještaja tek predstoji odlazak u Zagreb.
Korisnicu su iskazali želju da gledaju crtani film, što je bilo i razumljivo obzirom na dob djece ( uglavnom niži razredi). Dodatna zanimljivost za korisnike bila je 2D projekcija s kojom su se neki korisnici prvi put susreli.
Zahvaljujemo se PBZ Card – u na besplatnim kino kartama i s nestrpljenjem očekujemo realizaciju njihove donacije u iznosu od 400.000 kn za kupovinu nekretnine, točnije kuće za potrebe organiziranog stanovanja .

Ravnatelj
Goran Nikles, prof.

Comments are closed.