Home » Druženje » Radionica Outward Bounda-a Hrvatska

Radionica Outward Bounda-a Hrvatska

U petak, 07.04.2017. godine u našem Centru održana je info radionica/ prezentacija odgajateljima na temu programa i projekata koje provodi HRVATSKA ŠKOLA OUTWARD BOUND i jednodnevni Outward Bound program za korisnike koji je podrazumijevao zagrijavanje, timske zadatke za razvoj komunikacije, timski rad i povjerenje, poligon niskog užeta i evaluacijski program.

Hrvatska škola Outward Bounda je neprofitna organizacija koja provodi program iskustvenog učenja kroz pustolovne aktivnosti u prirodi. Cilj škole je podučiti djecu da spoznaju vlastite mogućnosti i da sami potaknu pozitivne promjene u svom okruženju, da otkriju svoj potencijal i da stvore bolji svijet za sebe.
Odgajatelji su na predavanju upoznali način rada škole, metodologiju rada i korisnost takvog vida učenja, dok su djeca prošla jedan vid programa u prirodi s naglaskom na sposobnosti i vještine rada u grupi.
Korisnicima starijim od 16 godina svake godine nudi se osmodnevni program u prirodi, točnije na Velebitu na koji su pozvani i naši srednjoškolci. Ovi programi su nešto zahtjevniji i omogućuju djeci da otkriju svoj potencijal i osnaže svoj karakter.

Ravnatelj
Goran Nikles, prof.

RADIONICA OUTWARD BOUND- a Hrvatska

Comments are closed.