Home » Nekategorizirano » In memoriam

In memoriam

MARIJA – MARINA ČOP

Umrla je naša cijenjena kolegica, poštovana i draga djelatnica Marija Čop – naša teta Marina.
S nama je od početka rada obnovljenog Doma, od daleke 1994. godine, obavljajući posao spremačice, a od nedavno i pralje.
Kroz ove 23 zajedničke godine svoje poslove izvršavala je uredno, korektno i na vrijeme, prenoseći upravo tu svoju vrlinu i na štićenike, pokazujući im kako svaki posao treba voljeti i cijeniti.
Kroz naš Centar prošli su mnogi, a mnogi od njih su se i vezali uz svoju tetu Marinu i sigurni smo da su i od nje ponešto naučili i sve to ponijeli u život, u njihove obitelji. A, ima li što ljepše od toga, imali bolje uspomene, ima li većeg spomenika.
Naš Centar prolazi kroz brojne društvene promjene, borimo se sa svim i svačim,ali najvažnije je sačuvati radna mjesta . U svemu tome, u brizi za štićenike, za egzistenciju, za tradiciju, za ljude, nismo ni primjećivali bolesti koje su svuda oko nas, a na žalost, i među nama.
I tako je od nas, zauvijek, otišla naša kolegica, naša suradnica, naša teta Marina – dio naše, kao je to znala reći, velike obitelji.
Otišla je u vječnost, a pamtit ćemo ju po njenim pričama o svojoj obitelji, o djeci. Radovala se njihovom odrastanju, s veseljem očekivala njihove uspjehe i pobjede, radovala se svakom novo danu. Pamti ćemo ju i po njenom odnosu i ljubavi prema suradnicima, djeci i prema poslu koji je radila.
Hvala joj za sve što je učinila i za sve lijepe trenutke koje smo proživjeli s njom.
Neka počiva u miru Božjem.

CENTAR ZA PRUŽANJE
USLUGA U ZAJEDNICI LIPIK

Ravnatelj
Goran Nikles, prof.

Comments are closed.