Home » Donacije » Poliklinika Identalia

Poliklinika Identalia

poliklinika-Identalija

POKLONI POLIKLINIKE IDENTALIA IZ ZAGREBA

Poliklinika IDENTALIA iz Zagreba je vrhunsko opremljen centar sa timom stručnjaka koji pružaju stomatološke usluge na najvišoj razini. Isti pružaju kompletnu zdravstvenu skrb iz područja stomatologije i oralne kirurgije. U radu se koriste najboljim materijalima koji omogućavaju dugoročnu kvalitetu i prirodnu ljepotu zubi.
Zaposlenici Identalie ove godine odlučili su pomoći našoj ustanovi na način da daruju ustanovi, odnosno korisnicima sve što nam je potrebno, a što nismo u mogućnosti osigurati vlastitim sredstvima. Pri svom dolasku u Lipik donijeli su sve stvari koje smo bili naručili, među ostalima papuče za djecu, jastučiće za stolice, oglasne ploče od pluta, glinu za izradu dječjih radova, velike PVC kutije za igračke, rekete za stolni tenis i dekore za zavjese.
Donacija će u mnogome poboljšati uvjete za rad i svakako dodatno oplemeniti naš prostor. Od srca se zahvaljujemo djelatnicima Poliklinike Identalia iz Zagreba na kupljenim stvarima. Nadamo se i vjerujemo da su predstavnici Poliklinike nakon dolaska u Lipik bili zadovoljni što su odlučili pomoći upravo našu ustanovu. Iskreno zahvalni i nadamo se daljnjoj suradnji.

Ravnatelj
Goran Nikles, prof.

Comments are closed.