Home » Nekategorizirano » Podjela poklona

Podjela poklona

PODJELA POKLONA KOJI SU PRISTIGLI PRIJE KRAJA PRVOG POLUGODIŠTA

podjela-poklona-istaknuta-slika

 

Portal INDEKS. hr podržao je inicijativu Mirte Kišah Koch i Katarine Križanić u akciji BOŽIĆNA ČAROLIJA kojom su se prikupljali pokloni za svu djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi u RH. Navedene akcija je polučila iznimne rezultate, obzirom da su svi korisnici u Dječjim domovima ili Centrima za usluge dobili poklone koje su si sami željeli. Neki od poklona imali su inicijale te smo lako utvrdili kome pripadaju, dok oni koji nisu imali inicijale, pokloni će biti podijeljeni početkom drugog polugodišta kad Komisija za procjenu donacija utvrdi kome koji poklon pripada ( prema iskazanoj želji).

Osim tih poklona, dijeljeni su i svi drugi pokloni koji su ciljano bili namijenjeni pojedinom djetetu, tu prije svega mislimo na poklone koje su donirali zaposlenici Zagrebačke banke (dio poklona sami su podijelili), te poimenične poklone koje su donirale MAJKE PLATERNICE koje su se samoinicijativno organizirale, prikupile, raspodijelile i donijele u Lipik. Prije svega posebna zahvala gđi. Nadi Josipović.

Svi spomenuti pokloni pristigli su u vrijeme dok su djeca još bila u Centru ili poludnevnim boravcima,  zato je to bilo moguće i na taj način smo djeci uljepšali nadolazeće blagdane.

Samu podjelu poklona izvršio je ravnatelj, obučen u Djed Mraza , u pratnji psihologice Matije.

Nažalost neki od poklona nisu imali adresu pošiljaoca te se istima nećemo moći pojedinačno zahvaliti. Koristimo ovu priliku da se svima takvima ispričamo što neće dobiti zahvalnicu. Svima koji su djeci poslali poklone iskreno zahvaljujemo….

 

Ravnatelj

Goran Nikles, prof.

Comments are closed.