Home » Nekategorizirano » Gosti veselih Djeda Božičnjaka

Gosti veselih Djeda Božičnjaka

veseli-djeda-božićnjaci

 

Veseli Djeda Božićnjaci već nekoliko godina unazad pomažu djecu bez roditeljske skrbi donoseći im poklone koje su zaželjeli i koji su im na taj način itekako uljepšali Božićne i novogodišnje blagdane. Bilo je posebno veselo kad bi u naš Centar došao autobus s više od dvadeset Djeda Mrazeva, koji su u veselom raspoloženju, djeci darivali vrijedne poklone.
Ove godine Djeda Božićnjaci odlučili su pozvati djecu u Zagreb, gdje su im priuštili nezaboravan izlet. U ponedjeljak, 19.12.2016. godine autobusom smo stigli u Zagreb i nakon kratkog obilaska klizališta na Zrinjevcu otišli smo do Djeda Božićnjaka Stjepana koji nas je počastio finim kobasicama i sokom , a za odgajatelje u pratnji, finim kuhanim vinom. Bila je to zaista velika ljudska gesta našeg dragog prijatelja Stjepana kojemu iskreno zahvaljujemo. Nakon slasnog i obilnog obroka, iskoristili smo vrijeme od sat vremena za obilazak ADVENTA na Zrinjevcu, Trgu Republike i Europskom trgu te razigrani i pomalo smrznuti krenuli put kazališta „Trešnja“ na Trešnjevci. Tamo su nas dočekali drugi Djeda Božićnjaci koji su nam zaželjeli dobrodošlicu i koji su zajedno s nama pogledali izvrsnu šaljivu predstavu „A je to“. Po završetku predstave, Djed Božićnjak, ovaj put rekli bi uistinu pravi Djed Božićnjak, udijelio je svoj djeci poklone i svi su imali prilike slikati se s njim, iako su nas u tome cijelo vrijeme ometali zločesti vilenjaci.
Bio je to još jedan prelijepi izlet, ovaj put zahvaljujući Veselim Djeda Božićnjacima kojima još jednom iskreno zahvaljujemo.

Ravnatelj
Goran Nikles, prof.

Comments are closed.