Home » Izleti » Druženje na Omanovcu

Druženje na Omanovcu

omanovac-druzenje

 

Na kraju školske godine 2015/16. odlučili smo organizirati zajedničko druženje svih radnika Centra kao jedan vid team buildinga. Odaziv je bio veliki, gotovo svi radnici sudjelovali su u pripremi hrane koju smo potom ispekli na roštilju. U debeloj sjeni borovih stabla , blagovali smo delicije slavonske kuhinje. Čovjek ne bi vjerovao koliko se toga može pojesti u prirodi, pogotovo na većoj nadmorskoj visini. Zahvaljujemo domaćinu, gosp. Nađu koji nam je besplatno ustupio prostor.

Svima koji čitaju ovaj članak ,a nisu bili na Omanovcu, toplo preporučamo da ga posjete, jer Omanovac će vam pružiti puno više nego što očekujete od jednog planinarskog doma.

Kakav bi to time biolding bio, a da nije bilo sportskih aktivnosti. Većina nas upustila se u igranje igre zvane odbojka. Nakon svih lucidnih obrana kojima su prethodili strašni smečevi, odigrano je nekoliko utakmica. Utvrdili smo da smo svi u dobroj kondiciji i da bi se svakako trebali nastaviti baviti ovim sportom. Pet prebacivanja preko mreže mogli bismo nazvati maratonskim susretom, što zaista iziskuje izuzetnu snagu i vještinu baratanja loptom.

Oni manje „spremni“ zabavili su se igrajući društvene igre, s time da ne znam tko je tamo pobjeđivao. Obzirom na zadovoljstvo ljudi, team building trebalo bi češće upražnjavati, berem dva – tri puta godišnje.

Sljedeće sportske susrete upriličit ćemo tijekom jeseni, na kojima će radnici odmjeriti snagu s korisnicima. Naš Centar ima praksu druženja s korisnicima kroz igru, čemu se oni posebno raduju. Do tog susreta, sportski pozdrav !!!

 

Post Tag With : ,

Comments are closed.