Home » Proslava » Proslava rođendana i oproštaj od maturanata

Proslava rođendana i oproštaj od maturanata

U četvrtak, 09.06.2016. godine u velikoj blagovaonici Centra za pružanje usluga u zajednici Lipik održana je svečana proslava rođendana djece rođene u svibnju, lipnju, srpnju i kolovozu mjesecu. Bilo je 14 slavljenika kojima su podijeljeni pokloni od strane Centra, ali i pokloni koje im uz pomoć humanitarne akcije „Rođendanska čarolija“ iza koje stoje organizatorice Mirta Kišak Koch i Katarina Radošević šalju građani iz cijele Hrvatske.
Ipak najveći razlog proslave su naši maturanti koji završavaju srednju školu i odlaze iz naše ustanove. Dorotea želi upisati fakultet socijalnog rada, dok će Mario tražiti priliku da se zaposli u struci. Osim toga, naš korisnik Zlatko ove je godine završio IV stupanj za komercijalistu čime je sebi stvorio mogućnost upisa na željeni Kineziološki fakultet.
Vjerujem da će naši maturanti uspješno položiti maturu, a potom položiti prijemne ispite i tako sebi omogućiti daljnje školovanje na fakultetu. Naravno da će ih naš Centar i dalje podržavati i pomagati, ako oni za time iskažu interes.
Gosti koje smo bili pozvali na proslavu imali su priliku vidjeti naš mali program kojim smo željeli prikazati aktivnosti koje smo provodili tijekom cijele godine. Ova godina, kao i mnoge prije, prohujala je u trenu. Obzirom da je završila školska godina, očekuje nas kraći odmor, točnije kolektivni godišnji odmor, a potom novi zadaci i obveze i daljnje provođenje transformacije, vjerujem na dobrobit i radost naših korisnika i lokalne zajednice.
Učenicima želim ugodne školske praznike, nama odraslima godišnji odmor bez stresa te uživanje u igrama naših nogometaša na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj i naših vrhunskih sportaša na Ljetnoj olimpijadi u Brazilu.

oprostaj 1

oprostaj 2

 

Comments are closed.