Home » Nekategorizirano » Čiščenje dvorišta

Čiščenje dvorišta

 

ciscenje-dvorista

Za vrijeme školskih praznika u terminu kad u Centru nije bilo korisnika i pred korištenje godišnjeg odmora organizirane su dvije velike akcije uređenja dvorišta. Svi koji su sudjelovali bili su izrazito vrijedni i dvorište je zablistalo starim sjajem. Obzirom na mali broj korisnika na smještaju, teško je održavati dvorište urednim, no nakon malo truda djelatnika, sve ponovo izgleda uredno i čisto. Ova godina bila je specifična, pa je trebalo travu kositi i u vrijeme ljetnih mjeseci. Dva -tri jača nevremena uzrokovala su rušenja nekoliko stabla, te je trebalo izvršiti njihova uklanjanja. Bez obzira na daljnju transformaciju u jesen će biti potrebno zasaditi nekoliko novih ukrasnih stabala kao bi Centar i dalje bio ukras grada.
Kako bi naši korisnici mogli koristiti našu vikendicu za izlete i zajednička druženja, organizirat ćemo radnu akciju uređenje i čišćenja vikendice i okoliša i time djeci ponuditi još jedan dodatni sadržaj.
Jedna važna zadaća ove godine bit će nam uređenje dječjeg igrališta na kojem su zastarjele sprave (ljuljačaka, klackalica, vrtuljak), te je ovo poziv svima koji mogu u tomu pomoći da nam pomognu u kupovinu jedne nove sprave. Postojeće ćemo popraviti i staviti u ponovnu funkciju.

Comments are closed.