Home » Donacije » Zahvala darivateljima poklona

Zahvala darivateljima poklona

 

podjela-poklona-istaknuta-slika

Zahvala darivateljima poklona

Trenutak po trenutak i evo nas u Novoj 2017. godini. Čovjek gotovo da ne povjeruje kada se to dogodilo, kako vrijeme brzo prolazi. Svake godine pa tako i ove, mnogi građani RH i naši dragi prijatelji iz inozemstva darivali su djeci prigodne poklone koji su počeli pristizati još prije dolaska Sv. Nikole pa sve do zadnjeg dana 2016. godine.

Darovi su bili brojni, dio njih bili su dostavljeni od strane pojedinca, zatim darovi djece iz škola, darovi zaposlenika poduzeća, udruge majki, u Index-ovoj akciji „Božićna čarolija“. Darovi su pristizali putem HP i Tiska, dok je jedan dio darova podijeljen od samih donatora, koji su bili posjetili našu ustanovu i naše korisnike.

Potrudili smo se da svi pošiljatelji darova dobiju zahvalnicu koja Vam treba stići na vaše adrese, a ovom prilikom se želimo ispričati svima onima koji su zaboravili ili nisu željeli upisati svoje adrese te im nažalost nismo bili u mogućnosti zahvaliti, pa to činimo ovim putem.

Radost djece bila je neizmjerna, djeca su dobila darove koje su sami poželjeli, nekima od njih to su možda bili prvi darovi u životu. Vjerujem da sretni i zadovoljni očekuju početak drugog polugodišta. Svima Vama još jednom od srca iskreno zahvaljuju

Djeca
Centra za pružanje usluga u zajednici Lipik
S poštovanjem,
Ravnatelj
Goran Nikles, prof.

Comments are closed.