Home » Druženje » Maškare u centru

Maškare u centru

 

Svake godine pa tako i ove, u Centru je održano predstavljanje maski svih korisnika, točnije grupe djece iz poludnevnog boravka Poljana, poludnevnog boravka, Pakrac, poludnevnog boravka Lipik i djece na smještaju. Svaka grupa osim prikaza maski, koje su ove godine ponovo bile maštovite i interesantne, prikazale su manji program. U našem Centru ne ocjenjujemo maske, jer smatramo da u tome možemo pogriješiti, biti subjektivni pa tako svaka maska dobije jednaku nagradu. Ovaj puta u goste smo pozvali roditelje naših korisnika koji polaze poludnevne boravke i vjerujemo da su se dobro zabavili, kao što smo se zabavili svi mi ostali. Bilo je to još jedno lijepo veće u kome smo barem na trenutak bili netko drugo, ne misleći na svoje probleme i obveze.

Večer smo iskoristili i za podjelu rođendanskih poklona koje djeca dobivaju putem humanitarne akcije „Rođendanska čarolija“ koju su pokrenule dvije mlade žene, Mirta Kišak Koch i Katarina Križanić iz Zagreba. Hvala donatorima, Mirti i Katarini .

Željno očekujemo slijedeće maškare, a sada u vrijeme korizme( vrijeme posta, molitve , pokore i dobrih djela) odrecimo se nečeg za što znamo da nam ne čini dobro, što će nas činiti boljim ljudima.

Ravnatelj
Goran Nikles, prof.

Comments are closed.