Home » Druženje » Takmičenje u malom nogometu

Takmičenje u malom nogometu

 

nogomet-u-Osijeku.jpeg

Prema programu sportskih susreta dječjih ustanova Slavonije, u petak, 28.04.2017. godine u Osijeku na pomoćnom stadionu NK Osijek održano je takmičenje u malom nogometu. Ekipa Lipika ponovila je prošlogodišnji rezultat te osvojila prvo mjesto. Time su stvoreni preduvjetI za osvajanje titule sveukupnog pobjednika što će biti puno jasnije nakon takmičenja u plivanju koje će se održati u ponedjeljak, 08.05.17. u Vinkovcima i stolnog tenisa koji će se održati sredinom svibnja mjeseca u Lipiku.
Centar za pružanje usluga u zajednici „Klasje“ iz Osijeka bio je dobar domaćin koji je uložio mnogo truda u organizaciju takmičenja. Osim što su djeca imala priliku igrati na umjetnoj travi, bili smo gosti NK Osijek čiji su nas predstavnici upoznali sa stadionom i njegovim mogućnostima te sportskim rezultatom kluba koji u ovom trenutku zauzima treće mjesto na tablici PHNL.
Djeca se zahvaljuju NK Osijek na prigodnom poklonu (navijački rekvizit), a domaćinima na izvrsnom ručku koji je organiziran za sve natjecatelje u obližnjem restoranu.
Radujemo se sportskom susretu u Vinkovcima.

Ravnatelj
Goran Nikles, prof.

Comments are closed.