Home » Nekategorizirano » Proslava svetog Nikole

Proslava svetog Nikole

Proslava-sv-Nikole-najavna

U ponedjeljak, 05.12.2016. djeca i djelatnici Centra za pružanje usluga u zajednici Lipik organizirali su dolazak Sv. Nikole koji je i ove godine djeci donio poklone. Ovaj puta Sv. Nikola došao je bez pratnje strašnog Krampusa, znajući da su ove godine djeca bila dobra i da nema potrebe za njegovim dolaskom.

Prije samog dječjeg programa i uvijek fino napravljene večere bili smo počašćeni dolaskom našeg gradonačelnika Vinka Kasane koji je tom prigodom djeci poklonio četiri vrlo vrijedna računala LENOV, koja će djeca moći koristiti u svojim grupama. Na taj način djeci je omogućen kvalitetniji pristup informacijama , značajno brži i olakšan rad i što je njima zasigurno najvažnije, da svojim kapacitetom može podržavati većinu igrica.

Donacija je veoma vrijedna, a kako bi se računala stavila u funkciju od strane Centra bit će kupljene tipkovnice i ekrani. Na taj način, prostori poludnevnih boravka i smještaja dobili su novu vrijednost i kvalitetu i zato još jednom iskreno zahvaljujemo Gradu Lipiku i njegovom gradonačelniku Vinku Kasani.

 

Ravnatelj

Goran Nikles, prof.

Comments are closed.