Home » Nekategorizirano » Pomoć Dječjem domu Vrbina Sisak

Pomoć Dječjem domu Vrbina Sisak

S ponosom i otvorenim srcem smo primili naše male i velike prijatelje iz Dječjeg doma Vrbina iz Siska čiji je dom ozbiljno stradao u potresu. Djeca su zbrinuta, dobro su, lijepo im je ali svi oni imaju samo jednu želju – da se vrate u SVOJ DOM!

Zahvaljujemo se našem Ministarstvu koje je uz Sisak i nas od prve sekunde ove tragedije, stručnim službama Ministarstva, ministru Aladroviću, Gradu Lipiku, te svim volonterima, ljudima dobre volje, pravnim i fizičkim osobama, donatorima, drugim ustanovama i običnim ljudima iz cijele Hrvatske a posebno iz naše lokalne zajednice Lipik i Pakrac za sve što ste nam pomogli i donirali. I ovdje je Hrvatska pokazala ogromno srce.

Djeca kod nas u Domu imaju sve što im je potrebno, dijelom zahvaljujući i Vašim materijalnim donacijama na čemu smo vam nemjerljivo i duboko zahvalni, ali sada je moguće i potrebnije da svaku novu i planiranu materijalnu pomoć usmjerite na područje zahvaćeno potresom i svim onim ljudima u potrebi. Njima će to biti daleko potrebnije u ovom trenutku.

Daljnja pomoć Dječjem domu Sisak je i dalje itekako potrebna ali kao novčana donacija za izgradnju NOVOG DOMA za njihove štićenike. Stoga, molimo i apeliramo na sve vas koji i dalje želite pomoći baš Dječjem domu Sisak da to učinite na ovaj način. Ova se djeca zaslužuju vratiti u svoj grad, u svoju školu i među svoje prijatelje…

Za izgradnju novoga doma sredstva možete uplati na račun doma: HR7723900011100016509Za inozemstvo: SWIFT: HPBZHR2XInformacije o ustanovi potražite na: www.domzadjecuvrbina.hr

Obavezno naznačite u opisu plaćanja „za novi Dom“

Comments are closed.