Home » Predavanja » Izgradnja autoriteta bez primjene sile

Izgradnja autoriteta bez primjene sile

izradnja autoriteta 1

U velikoj blagovaonici Centra za pružanje usluga u zajednici Lipik održano je predavanje na temu „Izgradnja autoriteta bez primjene sile“. Predavanje je održala prof. psihologije Lovorka Brajković koja nam je na jedan pristupačan i vrlo praktičan način obrazložila cijelu problematiku vezanu za autoritet, posljedice i učinke koje iz toga mogu proizaći.

izradnja autoriteta 2

Sadržaj predavanja i načini postupanja vrlo su primjenjivi u svakodnevnom životu, bilo kod kuće ili na radnom mjestu u vrtiću, školi ili socijalnoj ustanovi. Ponovo smo dobili priliku prisjetiti se, ponoviti i nešto novo naučiti kad je riječ o autoritetu. Ovakva predavanja značajno nam pomažu u našem radu, stoga smo veoma zahvalni, kako profesorici, tako i Centru za psihološko savjetovanje “ Sirius“ s kojim uspješno surađujemo i koji su nam omogućili dolazak profesorice.

izradnja autoriteta 3

Nadamo se da ćemo uskoro imati priliku ponovo Vas pozvati na predavanje, s time da očekujemo još veći odaziv ljudi, obzirom na korisnost tih predavanja. Valja iskoristiti priliku dolaska kvalitetnih predavača u Lipik, jer nam se ta privilegija ne događa često.

Zahvalni smo profesorici, organizatoru i učesnicima predavanja.

Comments are closed.