Home » Nekategorizirano » Takmičenje u stolnom tenisu

Takmičenje u stolnom tenisu

igre-stolni-tenis.jpeg

U utorak, 23.05.17. održano je posljednje takmičenje u serijalu sportskih susreta dječjih ustanova socijalne skrbi s područja Slavonije. Naš ustanova ugostila je ekipe Dječjeg doma „Sv. Ana“ iz Vinkovaca, Centra za pružanje usluga u zajednici „Klasje“ iz Osijeka, Centra za pružanje usluga u zajednici “Kuća sretnih ciglica „ iz Slavonskog Broda  i to po dvije ekipe iz svake ustanove (dva dječaka i dvije djevojčice) koje su se takmičile u stolnom tenisu i nakon prilično neizvjesnih mečeva, ekipa Lipika osvaja ukupno prvo mjesto.

Ovaj puta željeli smo djeci , njihovim odgajateljima i ravnateljima prikazati Lipik u malo ljepšem svijetlu, obzirom da je Lipik doživio značajnu promjenu na bolje i da se gradu polako vraća stari sjaj. Zahvaljujemo gradonačelniku Vinku Kasani, koji je djeci i odraslima omogućio da koristimo turistički vlakić za razgledavanje grada . Vlakić nas je odveo sve do Državne ergele Lipik gdje su nam domaćini  na vrlo stručan i djeci prihvatljiv način opisali povijest ergele, karakteristike i specifičnosti lipičkih konja. Zahvaljujemo upravitelju Damiru Jakšiću  što nam je osigurao  besplatno razgledavanje.

Vjerujemo da su gosti zadovoljni otišli svojim kućama i da s radošću očekuju nove susreta. Na dodjeli priznanja, dogovoren je nastavak tradicije održavanja sportskih susreta dječjih ustanova Slavonije, čemu su se najviše veselili sami korisnici. Do idućeg sportskog susreta , sportski pozdrav !!!

 

Ravnatelj

Goran Nikles, prof.

Comments are closed.