Home » Nekategorizirano » Sajam mogućnosti

Sajam mogućnosti

sajam-mogucnosti-

U srijedu, 28.09.2016. godine u Lipiku je povodom Dana grada održan SAJAM MOGUĆNOSTI na kojem je sudjelovao i naš Centar. Svoju ustanovu prezentirali smo kroz razne brošure te ostale popratne sadržaje kao što je video prezentacija i kroz nekoliko brojeva časopis „Lipko“.
Odgajateljica Ivona održala je radionicu „Drvo dobrih želja“ koja je zainteresirale brojne školarce koji su izrezivali svoje nacrtane dlanove te potom na njih lijepili svoje poruke koje karakteriziraju njih kao pojedince i njihove želje. Svi izrezani dlanovi na papiru postavljeni su na drvo, koje je za ovu prigodu izrađeno (zahvaljujemo odg. Marini Hlapović) te smo dobili prelijepo ukrašeno stablo s mnoštvo mudrosti i dobrih poruka.
Glavni događaj cijelog sajma bila je tradicionalna (14) biciklistička utrka djece osnovnih škola i dječjih vrtića kroz više kategorija. Trke su bile uzbudljive, pojedine medalje izborene su u posljednjim metrima, kvaliteta bicikla u pojedinim utrkama presudila dobitnike medalja.
Na samom kraju šlag cijelog događanja. Nastup kutinskog kaskadera i motocikliste Matije Podhraškog ostavio je sve prisutne bez daha. Ovakve vratolomije i vožnje na motoru rijetko se mogu vidjeti i svima koji jučer nisu bili na sajmu može biti stvarno žao.
Ravnatelj
Goran Nikles, prof.

Comments are closed.