Home » Izleti » Proslava Dana ustanove

Proslava Dana ustanove

 

 aquapark-adamovec Proslava Dana ustanove( 15.12.)

Prvim danom useljenja u obnovljeni Dom započela je nova povijest naše ustanove. Bilo je to u prosincu 1993. godine, dok je veći dio rubnog područja grada Lipika bio okupiran od strane neprijateljske vojske. Već tada bilo je planirano da će korisnici ustanove svoj Dan slaviti putujući na jednodnevne izlete koji će obilovati različitim sadržajima. Prošle godine Dan ustanove proslavili smo u KRAŠOGRADU , izletištu u vlasništvu tvornice KRAŠ, a ove godine odlučili smo posjetiti novoobnovljeni ZOO i Aquapark Adamovec u Hrvatskom zagorju.

ZOO u Maksimiru zaista pruža brojne mogućnosti za djecu, osim toga ima puno novih životinja , tako da je obilazak ZOO-a bio interesantan za djecu, ali i za nas odrasle.

Obzirom na ograničenost u vremenu, razgledavanje ZOO-a sveli smo u nešto manje od sat i pol vremena, a potom smo se uputili prema Adamovcu, mjestu koje se nalazi u Hrvatskom zagorju, na putu prema Mariji Bistrici. Aquapark nas je ugodno iznenadio brojnim bazenima i sadržajima , tako da su se djeca zaista imala priliku dobro se zabaviti.

Po završetku kupanja, za djecu i odgajatelje u pratnji, organizirali smo ručak, a potom smo se autobusom uputili prema kući.

Vjerujem da su djeca bila zadovoljna i da smo ispunili njihova očekivanja. U idućem tjednu očekuje nas još jedno putovanje u Zagreb,  u Muzej za umjetnost i obrt gdje će nam domaćin biti trgovački lanac LIDL, a u tijeku prosinca mjeseca bit ćemo gosti skupine DJEDA BOŽIČNJAKA koji su nam redovito donosili božićne poklone, a ovaj puta vode nas u kazalište. Više o tim izletima kad ih ostvarimo.

 

Ravnatelj

Goran Nikles, prof.

Comments are closed.