Humanitarna akcija Umjesto domjenka

Za ove božićne blagdane Visoko učilište Effectus iz Zagreba za naše korisnike organizirao je humanitarnu aukciju pod nazivom“ Umjesto domjenka“. Naime, umjesto da se organizira domjenak za studente i profesore, odlučeno je da se organizira prodajna aukcija čiji bi cjelokupni prihod išao našoj ustanovi.

Visoko učilište Effectus – visoka škola za financije i pravo iz Zagreba je relativno mlado učilište, s velikim ambicijama da postane respektabilno učilište koje će školovati kadrove koji će znati odgovoriti izazovima vremena i ulasku RH u EU.


Effectus 01


Posebno smo  sretni i zahvalni Učilištu što su upravo našu ustanovu izabrali kao ustanovu kojoj su željeli pomoći. Iznos od preko 10.000,0 kn bit će svrsishodno iskorišten za potrebe korisnika, bilo da je riječ o kupovini školske opreme ili njihovih osobnih potreba.


Effectus 02


Navedena donacija uručena je ravnatelju ustanove 28.12.2011. godine, prigodom svečanog ručka za umirovljenike koji se u ustanovi organizira već duži niz godina. To je bila prilika da predstavnici fakulteta, a tu su bili cijenjeni:

- dekan dr.sc.Robert Kopal

- izvršna direktorica Ana Globočnik Žunac  i

- predstojnica Katedre za pravo dipl.iur. Jelena Uzelac

upoznaju sve naše djelatnike, ali i ljude koji su u mirovini. Ti su ljudi istinski zadužili našu ustanovu svojim poštenim radom.

Zahvaljujemo svim profesorima i studentima Visokog učilišta Effectus  na novčanom prilogu i nadamo se da je to samo početak naše buduće suradnje.

U godini Novoj, svim studentima želimo što više znanja i položenih ispita, dekanu i njegovim suradnicima prepoznatljivost i kvalitetu učilišta koju svi cijene i respektiraju .

  Hvala svima koji su sudjelovali u humanitarnoj aukciji.

 

  S poštovanjem,

                                                                                   Ravnatelj

                                                                             Goran Nikles, prof.